Hirdetés

oltony.lap.hu / Öltöny webáruházak

Öltöny webáruházak

Kisznyér Co. Öltöny | Cipő | Webshop

Taboo öltöny,nadrág,ing,női ruházat,gyermek ruházat,outlet,webáruház,AKCIÓK!

Kedvező árú termékek közül válogathat!

Kirakat.hu - Árak, boltok, vélemények egy helyen

Az Attila öltöny elválaszthatatlan részét képezi a magyar hagyományoknak, nem csupán öltözködésben, hisz az 1848-49-es forradalom és szabadságharc meghatározó ruhaviselete, mely mindmáig visszaköszön a történelmünkben. Nevét Attila fejedelmünk után kapta, s bár nagyban hasonlatos a Bocskai öltönyhöz, mégis zsinórozása miatt élesen elkülönülnek egymástól.

A Bocskai öltöny igazi hagyományos magyar viseletnek tekinthető, ideális viselet esküvőkön, hivatalos alkalmakon, fogadásokon - sőt, mára az irodai, hivatalos öltözködésben is megszokottá vált. Legfőbb jellemzője - ahogy mondják, amitől Bocskai ruha a Bocskai ruha - a zsinórdíszes gombolás, mely nem más, mint egy kézzel készített paszomány, melyet szintén kézimunkával varrnak fel az öltönyre.

Meghatározás:

Az öltöny.lap.hu oldal célja, hogy az öltönnyel, öltönyviseléssel kapcsolatos információkat egy lapon megtalálja a látogató.

Az öltöny.lap.hu oldal célja, hogy az öltönnyel, öltönyviseléssel kapcsolatos információkat egy lapon megtalálja a látogató.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Öltöny webáruházak
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés